Palvelumme - Sold
50831
page-template-default,page,page-id-50831,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.3,vc_responsive

Palvelumme

+

Kilpailuetu & asemointi

Mikä tekee brändistä asiakkaille merkityksellisen ja kilpailijoista erottuvan? Parhaiten kilpailuetu kirkastuu organisaatiota osallistavalla ja sitouttavalla prosessilla – mahdollisuuksien tunnistaminen, yhteiset oivallukset ja strateginen valinta.

Lupaus & pääviestit

Strategiasta tulee totta vasta, kun asiakkaat ja omat ihmiset tuntevat sen.  Innostava lupaus ja pääviestit asettavat asiakkaiden odotukset ja organisaation kunnianhimon oikealle tasolle. Kirkas ja tarttuva ajatus antaa selkeät lähtökohdat brändin johtamiselle ja käyttäytymiselle.

×

Ilme & brändiarkkitehtuuri

Millainen ilme viestii brändin erilaistavia vahvuuksia? Tunnus, grafiikka, kuvamaailma ja muut brändin elementit. Entä palveleeko asiakkaita parhaiten yksi kattobrändi, vai tarvitaanko ostamisen helpottamiseksi alabrändejä eri tuotteille, palveluille tai kohderyhmille?

:

Asiakaskokemus

Miten brändi kohtaa asiakkaat myynti- ja palvelukanavissa? Miten lupaus lunastetaan käytännössä? Miten tuotteet ja muu tarjooma on jäsennelty ja palvelut paketoitu?

=

Kommunikaatio

Kuinka brändin vahvuudet kommunikoidaan pysäyttävästi, kiinnostavasti ja erottuvasti asiakaskohtaamisissa sekä omissa ja ostetuissa medioissa? Kommunikaatiokonsepti, kampanjat, sisällöt, myynnin työkalut.